Virusima je odzvonilo.
Kupi

15 milijardi korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja

Vitamin D3

1 kesica dnevno

Kupi
ŠTA JE PROBIOKID® IMMUNO D3?
ProbioKid ®immuno D3, prašak za oralnu upotrebu je dodatak ishrani sa vitaminom D3, fruktooligosaharidima i 15 milijardi korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja:

• Lactobacillus helveticus,
• Bifidobacterium infantis,
• Bifidobacterium bifidum, namenjen imunitetu.
KOME JE NAMENJEN PROBIOKID® IMMUNO D3?
ProbioKid® immuno D3 je prevashodno dodatak ishrani dece, jer su razvoj i jačanje imunog sistema najintenzivniji u prvim godinama života. Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta i očuvanje opšteg dobrog stanja organizma, a posebno deci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, deci sklonoj čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (obdanište) ili često primaju antibiotike. Mogu ga preventivno koristiti i trudnice u trećem trimestru, zbog jačanja svog imuniteta i imuniteta bebe, kao i majke koje doje.
KAKO SE PROBIOKID® IMMUNO D3 UPOTREBLJAVA?
Dodatak ishrani dece, trudnica u trećem trimestru i majki koje doje
Jednom dnevno, sadržaj jedne kesice
Sadržaj kesice rastvoriti u soku, vodi ili prohlađenom čaju
Sadržaj kesice se rastvori u soku, vodi, prohlađenom čaju ili nekom drugom napitku po želji i popije neposredno pre, ili u toku obroka.

Preporučena primena je jedna kesica dnevno, a za postizanje optimalnog efekta treba ga uzimati tokom perioda od nekoliko uzastopnih meseci.

U slučaju akutne crevne infekcije, savetuje se uzimanje do 2 kesice dnevno.
Kada se ProbioKid® immuno D3 uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, treba ga uzeti 2 sata posle primenjene doze antibiotika.